Leden & lidmaatschappen 2019

Soorten lidmaatschappen

Oefenabonnement

Golfers die regelmatig gebruik willen maken van de oefenfaciliteiten kunnen een oefenabonnement afsluiten waarmee zij een kwartaal lang voor € 75,- onbeperkt kunnen oefenen op de driving range, putting green en het oefenparcours.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Land van Thorn loopt een heel kalenderjaar. De contributie indien entreegeld betaald bedraagt € 638,- betaalt u geen entreegeld dan bedraagt de jaarcontributie € 683,-. Wordt het lidmaatschap in de loop van het jaar afgesloten dan wordt naar rato betaald.

All-in-One starterspakket

Om het u gemakkelijk te maken en om ongehinderd en zonder zorgen te kunnen golfen bieden wij een totaalpakket aan waarin u lessen kunt volgen, uw golfhandicap kunt behalen en onbeperkt gebruik kunt maken van de golfaccommodatie. Voor € 61,75 per maand gedurende een periode van 1,5 jaar leert u golfen, behaalt u de golfhandicap en maakt u kennis met Land van Thorn. Na afloop van deze periode beslist u of u lid wilt worden.

Millennials abonnement - geboren na 1975

Veel jonge mensen vinden golf een leuke sport. Helaas hebben zij vaak een druk bezet leven met werk, gezin, familie, vrienden en andere activiteiten waarvoor zij ook tijd vrij willen maken.  Een volledig lidmaatschap van een golfclub is dan vaak te veel. Speciaal voor deze groep jonge golfers die geboren zijn na 1975  bieden wij een programma op maat.  Dit beperkte  golfabonnement biedt een pakket dat past bij de goed gevulde agenda’s  van  de jonge generatie golfers!

Dit Millennials abonnement houdt het volgende in:

 • Op jaarbasis bedraagt het abonnement € 375,--
 • Op dit abonnement kan maximaal 16 keer gespeeld worden.
 • Het abonnement gaat in op de eerste speeldag en duurt 12 maanden.
 • Er kan geen starttijd geboekt worden in de ochtend van 9.30 tot 11.30 uur
 • Op zaterdag zijn alle starttijden beschikbaar en kan de gehele dag gespeeld worden.
 • Kiest u liever voor een maandbetaling van € 32,50 per maand dan is dat ook mogelijk. In dat geval vragen wij een borg van € 100,-- bij aanvang.

Jeugdlidmaatschap

Jongeren tot 18 jaar en studerende jongeren tot 24 jaar betalen 25% van de reguliere contributie indien zij voor een heel jaar lid worden. Voor 2019 bedraagt de jaarcontributie € 170,-. Alleen voor jongeren die het jeugdprogramma volgen is een contributie naar rato mogelijk.

Young Professionals lidmaatschap  *gratis speelrecht voor partner*

Golfers in de leeftijd van 25 tot 40 jaar kunnen bij ons onder zeer aantrekkelijke condities spelen. Wordt één van de partners lid, dan mag de partner (eveneens in de leeftijd tussen 25 en 40 jaar) gratis meespelen in dezelfde flight.

Bedrijfslidmaatschap

Voor een bedrijfslidmaatschap bieden wij een programma op maat.

Contributie vereniging

De contributie van de vereniging bedraagt € 50,- op jaarbasis. Zij dragen zorg voor uw aansluiting bij de NGF, uw handicapregistratie, de organisatie van wedstrijden, het GVB examen en andere zaken.

Op het contactformulier is de privacy policy van toepassing.

Status

 • Baan: open

 • Greens: zomergreens

 • Qualifying: ja

 • Trolley's: toegestaan

 • Buggy's: toegestaan

Hunsel
5°C

Actueel

Lindeboom Open 2019

Op zondag 1 september is het weer zover, de Lindeboom Open. Alle golfers die van gezelligheid...


Bij-zondere natuur golfdag!! - 9 maart 2019

Wist u dat op onze golfbaan zeldzame planten en dieren leven? Het wordt steeds meer duidelijk...


Meer nieuws

Agenda

20
sep

Mens/Womensday Q26

Competitie Mens/Womensday....

21
sep

Rabbit treffen

Speciaal voor beginnende golfers is...

Bekijk agenda
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.