Leden & lidmaatschappen 2018

Wilt u op de nummer 8 baan van de beste 9 holes golfbanen van Nederland spelen? Kom dan naar Land van Thorn. Land van Thorn is naast een top baan vooral ook gezellig en toegankelijk. Voor zo'n € 50,- per maand kunt u onbeperkt spelen!! Een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!  Dat komt omdat wij bewuste keuzes maken en voor kwaliteit kiezen. Een heel goed ontworpen baan, heerlijke koffie, uitstekende wijn en een toegankelijk clubhuis waar u zich direct prettig en thuis voelt.

Er zijn verschillende lidmaatschappen

Oefenabonnement

Golfers die regelmatig gebruik willen maken van de oefenfaciliteiten kunnen een oefenabonnement afsluiten waarmee zij een kwartaal lang voor € 75,- onbeperkt kunnen oefenen op de drivingrange, putting green en het oefenparcours. 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Land van Thorn loopt een heel kalenderjaar, dus van 1 januari tot en met 31 december. De contributie over 2018 bedraagt € 612,50 en € 45,- administratiekosten. Omgerekend betekent dit dat u voor zo'n € 55,- per maand onbeperkt kunt golfen. Wordt het lidmaatschap in de loop van het jaar afgesloten dan wordt naar rato betaald.

All-in-One starterspakket

Om het u gemakkelijk te maken en om ongehinderd en zonder zorgen te kunnen golfen bieden wij een totaalpakket aan waarin u lessen kunt volgen, uw golfhandicap kunt behalen en onbeperkt gebruik kunt maken van de golfaccommodatie. Voor € 59,- per maand gedurende een periode van 1,5 jaar leert u golfen, behaalt u de golfhandicap en maakt u kennis met Land van Thorn. Na afloop van deze periode beslist u of u lid wilt worden. Klik hier voor meer informatie

Jeugdlidmaatschap

Jongeren tot 18 jaar en studerende jongeren tot 24 jaar betalen 25% van de reguliere contributie indien zij voor een heel jaar lid worden. Voor 2018 bedraagt de jaarcontributie € 165,-.  Alleen voor jongeren die het jeugdprogramma volgen is een contributie naar rato mogelijk.

Young Professionals lidmaatschap  *gratis speelrecht voor partner*

Golfers in de leeftijd van 25 tot 40 jaar kunnen bij ons onder zeer aantrekkelijke condities spelen. Wordt één van de partners lid, dan mag de partner (eveneens in de leeftijd tussen 25 en 40 jaar) gratis meespelen in dezelfde flight. Loopt uw partner niet tezamen met u, dan betaalt hij/zij de gebruikelijke greenfee.

Bedrijfslidmaatschap

Voor een bedrijfslidmaatschap bieden wij een programma op maat. Omdat ieder bedrijf anders is, kijken we naar uw wensen en hetgeen wij u kunnen bieden. In overleg wordt een mooi pakket samengesteld.

Contributie vereniging

De contributie van de vereniging bedraagt € 50,- op jaarbasis.

Op het contactformulier is de privacy policy van toepassing.

Status

  • Baan: open

  • Greens: zomergreens

  • Qualifying: ja

  • Trolley's: toegestaan

  • Buggy's: toegestaan

Hunsel
1°C

Actueel

Zomerarrangement Limburg Golfland

Speelt u in de maanden juli en augustus 2018 op de hieronder vermelde, aan het arrangement...


Heren team wint toernooi en promoveert naar 3e klasse.

Evenals vorig jaar heeft ons herenteam dit jaar weer overtuigend gewonnen in de 27 holes NGF...


Meer nieuws

Agenda

23
nov

Mens/Womensday NQ

Mens/Womensday. Starttijden vanaf...

Bekijk agenda
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.