Leden & lidmaatschappen 2018

Soorten lidmaatschappen

Oefenabonnement

Golfers die regelmatig gebruik willen maken van de oefenfaciliteiten kunnen een oefenabonnement afsluiten waarmee zij een kwartaal lang voor € 75,- onbeperkt kunnen oefenen op de driving range, putting green en het oefenparcours.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Land van Thorn loopt een heel kalenderjaar. De contributie indien entreegeld betaald bedraagt € 638,- betaalt u geen entreegeld dan bedraagt de jaarcontributie € 683,-. Wordt het lidmaatschap in de loop van het jaar afgesloten dan wordt naar rato betaald.

All-in-One starterspakket

Om het u gemakkelijk te maken en om ongehinderd en zonder zorgen te kunnen golfen bieden wij een totaalpakket aan waarin u lessen kunt volgen, uw golfhandicap kunt behalen en onbeperkt gebruik kunt maken van de golfaccommodatie. Voor € 61,75 per maand gedurende een periode van 1,5 jaar leert u golfen, behaalt u de golfhandicap en maakt u kennis met Land van Thorn. Na afloop van deze periode beslist u of u lid wilt worden.

Jeugdlidmaatschap

Jongeren tot 18 jaar en studerende jongeren tot 24 jaar betalen 25% van de reguliere contributie indien zij voor een heel jaar lid worden. Voor 2019 bedraagt de jaarcontributie € 170,-. Alleen voor jongeren die het jeugdprogramma volgen is een contributie naar rato mogelijk.

Young Professionals lidmaatschap  *gratis speelrecht voor partner*

Golfers in de leeftijd van 25 tot 40 jaar kunnen bij ons onder zeer aantrekkelijke condities spelen. Wordt één van de partners lid, dan mag de partner (eveneens in de leeftijd tussen 25 en 40 jaar) gratis meespelen in dezelfde flight.

Bedrijfslidmaatschap

Voor een bedrijfslidmaatschap bieden wij een programma op maat.

Contributie vereniging

De contributie van de vereniging bedraagt € 50,- op jaarbasis. Zij dragen zorg voor uw aansluiting bij de NGF, uw handicapregistratie, de organisatie van wedstrijden, het GVB examen en andere zaken.

Op het contactformulier is de privacy policy van toepassing.

Status

  • Baan: open (verplicht opteeën)

  • Greens: zomergreens, wintertees

  • Qualifying: nee

  • Trolley's: toegestaan

  • Buggy's: toegestaan

Hunsel
2°C

Actueel

Nr. 8 in de top 10 van 9 holes banen

Golfbaan Land van Thorn is uitgeroepen tot de nummer 8 van de beste 9-holes golfbaan van...


Meer nieuws

Agenda

22
jan

Snertwedstrijd Damesdag

Gezellige winterwedstrijd - gunshot...

24
jan

Wintercompetitie Senioren - NQ 10

Wekelijkse seniorencompetitie....

25
jan

Stokkendief

Competitie Mens/Womensday....

Bekijk agenda
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.