Golfclinic

Golf is een geweldige sport voor iedereen!

Een golfclinic is een leuke kennismaking met de golfsport.

Volg samen met familie, vrienden, medestudenten, collega’s of met zakenpartners in een gezellige en ongedwongen sfeer de clinic. Tijdens de clinic worden verschillende golftechnieken geleerd en krijg je alle ruimte om te oefen. Onderstaand tref je de meest voorkomende clinics aan. Uiteraard zijn wij graag bereid om voor speciale wensen een programma op maat aan te bieden.

Clinic Brons -> Deze clinic is erg geschikt voor een familiedag of een activiteit met collega’s. Je maakt in deze clinic van 1,5 uur op een gezellige manier kennis met de golfsport. De Clinic Brons is vooral geschikt als onderdeel van een dagprogramma.

Clinic Silver -> Voor de Clinic Silver van 2 uur wordt naast de basistechnieken zoals putten chippen en de swing, ook op de oefenbaan een aantal holes gespeeld.

Clinic Gold -> De Clinic Gold duurt 2,5 uur.  Naast de basistechnieken van de golfsport die in deze clinic uitgebreid aan de orde komen worden ook enkele holes op de baan gespeeld.

Omdat de golfleraren zelfstandigen zijn, is er een tweedeling gemaakt in de tarieven. Deze zijn opgebouwd uit de vergoeding voor de golfleraar en de vergoeding voor de golfbaan. Inbegrepen in het bedrag voor de golfbaan is het gebruik van de accommodatie, gratis gebruik van golfballen en koffie met vlaai bij ontvangst.

Voor alle clinics geldt een minimum van 6 personen. Zijn de groepen groter dan 10 personen, dan zal een tweede leraar mede de clinic verzorgen.

De kosten van de oefenfaciliteiten (kosten golfbaan) staan vermeld per persoon. De kosten van de golfleraar staan vermeld per clinic.

Let op gepast schoeisel, bij voorkeur sportschoenen maar in ieder geval geen schoenen met hak.

 

Kosten

Golfleraar   

Golfbaan

Clinic Brons - 1,5 uur

€ 112,50

€ 12,50 p.p

Clinic Silver - 2,0 uur

€ 150,--

€ 12,50 p.p

Clinic Gold - 2,5 uur

€ 187,50

€ 12,50 p.p

 

Heeft u interesse of wenst u graag meer informatie, neem dan contact met ons op 0475  56 33 50 of stuur een e-mail naar info@landvanthorn.nl.

 

 

       

                            

Status

  • Baan: open

  • Zomergreens

  • Qualifying

  • Toegestaan

  • Toegestaan

Hunsel
14°C

Agenda

18
jun

Damesdinsdag

Wekelijkse damescompetitie - non...

20
jun

Seniorencompetitie

Wekelijkse seniorencompetitie....

21
jun

Mens/Womensday

Wekelijkse Mens/Womensday....

Bekijk agenda
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.