Golfclinic

Golf is een geweldige sport voor iedereen!

Een golfclinic is een leuke kennismaking met de golfsport.

Volg samen met familie, vrienden, medestudenten, collega’s of met zakenpartners in een gezellige en ongedwongen sfeer de clinic. Tijdens de clinic worden verschillende golftechnieken geleerd en krijgt u alle ruimte om te oefen.

 

De golfclinic is een leuke groepsactiviteit en duurt standaard 2 uur. De kosten bedragen € 30,- per persoon. Dit is inclusief koffie met Limburgse vlaai bij ontvangst, gebruik van de accommodatie, gratis gebruik van golfballen. Uiteraard zijn wij graag bereid om voor speciale wensen een programma op maat aan te bieden.

 

Voor alle clinics geldt een minimum van 6 personen. Zijn de groepen groter dan 15 personen, dan zal een tweede leraar mede de clinic verzorgen.

Heeft u interesse of wenst u graag meer informatie, neem dan contact met ons op 0475  56 33 50 of stuur een e-mail naar info@landvanthorn.nl.

 

 

       

                            

Status

  • Baan: open

  • Zomergreens

  • Qualifying: ja

  • Trolley's: toegestaan

  • Buggy's: toegestaan

Hunsel
10°C

Actueel

Mondkapje

Nadat Minister van Binnenlandse Zaken Ollongren vandaag 02-10-2020 na de wekelijkse Ministerraad bekend heeft gemaakt dat de regering mondkapjes dringend adviseert in publieke ruimten, nemen wij...


Coronaprotocollen 10 augustus 2020

Gaandeweg gaan wij gelukkig weer steeds meer terug naar de situatie zoals we gewend waren. Wij starten weer vanaf hole 1 en de starttijd is iedere 10 minuten. Informatie over de waarborging...


Meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.