Cursusaanbod

Maak kennis met de golfsport!

Golf is een geweldige sport voor iedereen!

De eerste stap om kennis te maken is alleen de aanmelding. Klik hier

Een GolfStart 1 pakket  is te boeken voor slechts € 109,-.

GolfStart is golfles en golfen!
GolfStart is een pakket dat bestaat uit een zestal golflessen van een uur! Tijdens deze periode volgt u met 3 tot 8 personen golflessen onder leiding van onze vakbekwame golfpro. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten zoals de puttinggreen, chipping/pitchinggreen met bunker en de drivingrange. Uiteraard staat er golfmateriaal voor u klaar, zodat u gemakkelijk en regelmatig kunt oefenen.

Golfen doe je samen
Samen is vaak gezelliger dan alleen en ervaring leert dat dit het leerproces ten goede komt. Kom samen met familie, vrienden, kennissen, medestudenten, collega’s of een zakenpartner. GolfStart is hiervoor uitermate geschikt. Dus mobiliseer uw netwerk en geef u gezamenlijk op voor GolfStart. Is er even niemand in uw omgeving die mee wil dan proberen wij een groep samen te stellen.

Uw GolfStart pakket is inclusief:

  • Het gebruik van golfmateriaal
  • Het gebruik van de oefenfaciliteiten

Baanpermissie:

Aan het einde van Golfstart 1 krijg je baanpermissie voor de oefenfaciliteiten. Je hebt dan nog geen NGF geregistreerde baanpermissie.  Baanpermissie om de 9 holes baan te lopen krijg je na golfstart 2 en het behalen van het Regelexamen.

GolfStart 2

Wanneer u in het bezit bent van het baanpermissie kunt u verder gaan met fase 2: Op weg naar het Handicap 54 (voorheen het GVB)

Met het behalen van handicap 54 kunt u op 95% van alle Nederlandse golfbanen terecht voor een ronde golf!  Zowel met vrienden als alleen!

Het GolfStart 2 pakket houdt in:

  • 8 golflessen van 60 minuten in groepen van 3 tot 8 personen
  • Gebruik van de oefenfaciliteiten en golfmaterialen tijdens de lessen

De kosten van het GolfStart 2 pakket bedragen € 139,-- per persoon.

Voor het gebruik van de oefenfaciliteiten en materialen buiten de lesuren is een vergoeding verschuldigd van € 7,50 per keer of € 80,-- per kwartaal.

Examenkosten:

Om handicap 54 te halen moet je het NGF Regelexamen doen. De kosten hiervan bedragen € 50,-- per persoon. Wordt je lid dan zijn de examenkosten € 20,--. Daarnaast is er voor de aanmelding en registratie bij de NGF € 50,-- verschuldigd.

Privé- en groepslessen

Naast de lesarrangementen is het uiteraard ook mogelijk om losse lessen te boeken. Je kunt jouw les reserveren op de online lesagenda, www.landvanthorn.nl, de pro of via de receptie.

Onderstaand treft u de tarieven aan per persoon per les.

Aantal personen

30 minuten

45 minuten

60 minuten

1 persoon

€ 30

€ 45,--

€ 60,--

2 personen

 

€ 45,--

€ 60,--

3 personen

 

€ 60,--

€ 80,--

4 personen

 

€ 60,--

€ 80,--

Driving range ballen kun je verkrijgen uit de ballenautomaat d.m.v. muntinworp van € 0,50.

Voor meer informatie over lesarrangementen en groepskortingen kun je contact opnemen met de receptie van Golfbaan Land van Thorn.

Lessen kun je afspreken aan de pro (receptie) of zelf boeken via de online lesagenda. Afrekenen doet je bij de professional. Bij verhindering gaarne 48 uur tevoren afmelden anders worden de lessen in rekening gebracht.

Status

  • Open - hole 5 ingekort

  • Zomergreens

  • Qualifying

  • Toegestaan

  • Niet toegestaan

Hunsel
18°C

Agenda

23
mei

Seniorencompetitie

Wekelijkse seniorencompetitie....

24
mei

Mens/Womensday

Wekelijkse Mens/Womensday....

28
mei

Damesdinsdag

Wekelijkse damescompetitie - qualifying

Bekijk agenda
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.