Cursusaanbod

Op Golfbaan Land van Thorn wordt, onder leiding van onze golfprofessionals Felix van den Heuvel en Mark Osinga, de beginnende golfer in de grondbeginselen van de golfsport ingewijd. Ook de techniek van de gevorderde speler kan worden bijgeschaafd volgens een eenduidig systeem. De diverse arrangementen die wij voor u hebben samengesteld, bieden ruime keuze aan mogelijkheden.

De kennismakingscursus - introductie in golf

U kunt éénmalig gebruik maken van deze aanbieding. U krijgt gedurende 2 maanden 4 lessen van een uur (50 min.) met 4 personen. U heeft gedurende die hele periode vrij gebruik van de driving range, Pitch- & puttbaan en de oefengreens. U kunt de golfclubs tijdens de lessen en het oefenen gratis in bruikleen krijgen. Kosten p.p. bij 4 deelnemers € 50,- incl. btw

All-in one arrangement

U krijgt gedurende 18 maanden 12 lessen van een uur en u heeft gedurende die hele periode vrij gebruik van de driving range, Pitch- & puttbaan en de oefengreens. Nadat de golfvaardigheden door de professional als voldoende worden beoordeeld om op de grote baan te spelen, kunt u eerst onder begeleiding van een buddy en later zelfstandig op de baan spelen. U krijgt dan de lokale baanpermissie (stap 1) en kunt dan zonder extra kosten spelen.

Het vervolg is het behalen van de eerste handicap (stap 2). Na het slagen voor het regelexamen kunt u met een golfer die een handicap heeft, de zgn. marker, uw handicap 54 bekrachtigen. Kosten p.p. per maand € 61,75 incl. btw

Baanpermissiecurus

Deze cursus is het vervolg op de kennismakingscursus. In 12 lessen worden de golfregels en golftechnieken aangeleerd die nodig zijn om op een golfbaan te kunnen spelen. Na afronding van deze cursus en het behalen van het golfregelexamen wordt een baanpermissie verstrekt waarmee u op een 9 holes par 36 baan kunt spelen. Kosten voor 12 baanlessen van een uur en gebruik golfmaterialen € 149,- p.p. bij 4 personen

HCP 36 arrangement

Vervolgens bestaat de mogelijkheid om een opleiding te volgen die gericht is op het behalen van uw HCP 36 (stap 3). Het is een volledige opleiding, praktisch en tactisch tot het niveau van HCP 36.

De kosten bij 1 of 2 personen voor 10 lessen zijn € 500,- incl. btw en bij 3 of 4 personen zijn de kosten € 600,- incl. btw voor 10 lessen. Bent u met 3 of 4 personen dan krijgt u een les extra.

Privé- en groepslessen

Naast de lesarrangementen is het uiteraard ook mogelijk om losse lessen te boeken. U kunt uw les reserveren op de online lesagenda, www.landvanthorn.nl, de pro of via de receptie.

Golflessen van:                    1 uur                      ½ uur

1 persoon                             € 50,-                     € 25,-

2 personen                           € 54,-                     € 27,-

3 personen                           € 57,-

4 personen                           € 60,-

5 personen                           € 65,-

Driving range ballen kunt u verkrijgen uit de ballenautomaat d.m.v. muntinworp van € 0,50.

Voor meer informatie over lesarrangementen en groepskortingen kunt u contact opnemen met de receptie van Golfbaan Het Land van Thorn.

Lessen kunt u afspreken aan de pro (receptie) of zelf boeken via de online lesagenda. Afrekenen doet u bij uw professional. Bij verhindering gaarne 48 uur tevoren afmelden anders worden de lessen in rekening gebracht.

Status

  • Baan: open (verplicht opteeën)

  • Greens: zomergreens, wintertees

  • Qualifying: nee

  • Trolley's: toegestaan

  • Buggy's: toegestaan

Hunsel
2°C

Actueel

Nr. 8 in de top 10 van 9 holes banen

Golfbaan Land van Thorn is uitgeroepen tot de nummer 8 van de beste 9-holes golfbaan van...


Meer nieuws

Agenda

22
jan

Snertwedstrijd Damesdag

Gezellige winterwedstrijd - gunshot...

24
jan

Wintercompetitie Senioren - NQ 10

Wekelijkse seniorencompetitie....

25
jan

Stokkendief

Competitie Mens/Womensday....

Bekijk agenda
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.