Cursusaanbod

Op Golfbaan Land van Thorn worden de golflessen verzorgd door  Felix van den Heuvel.  De beginnende golfers laten zij op een prettige en ongedwongen wijze kennis maken met de sport.  Gevorderde speler kunnen zich voortdurend blijven verbeteren tot het door hen gewenste niveau. De diverse arrangementen die wij voor u hebben samengesteld bieden ruime keuze aan mogelijkheden.

De kennismakingscursus

Deze cursus is ideaal om kennis te maken met de golfsport. Naast de golflessen kunt u onbeperkt komen oefenen en u maakt kennis met onze accommodatie en onze leden. De cursus is gebaseerd op € 50,-- per les. Komt u met 4 persoen dan krijgt u 4 lessen voor   € 50,-- per persoon. Komt u met 3 personen dan krijgt u 3 lessen voor € 50,-- per persoon. Uiteraard kunt u zich ook individueel aanmelden en stellen wij een groep samen met belangstellenden.  De golflessen worden gegeven op zaterdag, zondag, maandag en woensdag. Ook is er op de weekdagen in de avonduren gelegenheid tot het volgen van lessen.

All-in one arrangement

Het all in one arrangement is bedoeld om in een periode van 1,5 jaar een ervaren golfer te worden.

Gedurende de eerste 3 tot 4  maanden krijgt u 12 lessen bij een groepsgrootte van 4 personen en 9 lessen bij een groepsgrootte van 3 personen. In deze periode heeft u vrij gebruik van de oefenfaciliteiten en de golfuitrusting. Nadat de golfvaardigheden door de professional als voldoende worden beoordeeld om op de grote baan te spelen, kunt u eerst onder begeleiding van een buddy en later zelfstandig spelen. U krijgt baanpermissie en kunt dan onbeperkt gebruik maken van  onze 9 holes baan. Nadat u het NGF Regelexamen gehaald heeft kunt uw handicap 54 behalen.

De vergoeding voor de golflessen, het golfregelexamen, het lidmaatschap van de golfvereniging voor de handicapregistratie en het onbeperkt gebruik van de faciliteiten zijn omgerekend naar een vast bedrag per maand.  U betaalt € 61,75 per maand gedurende een periode van 1,5 jaar. Daarna beslist u of u al dan niet lid wilt worden van de club.

All in one arrangement Jeugd

Voor kinderen die willen beginnen met golf  bieden wij een speciaal programma aan. Spelenderwijs en afgestemd op de leeftijd worden de golftechnieken aangeleerd.  Onder begeleiding van een zeer ervaren golfleraar en een enthousiaste groep leden wordt in het voorjaar en in het najaar een cursusprogramma aangeboden.  Het programma ziet er als volgt uit:

 • Jeugdcursus 1 ( 10 lessen in het voorjaar of  in het najaar)
 • NGF regelexamen
 • Onbeperkt gebruik van de oefenfaciliteiten gedurende de periode van de cursus
 • Onbeperkt gebruik van de 9 holes baan en oefenfaciliteiten na jeugdcursus 2
 • Na het behalen van het regelexamen wordt je lid van de vereniging  en kun je de EGA golfhandicap registreren.
 • Het pakket sluit je af voor een periode van 1 jaar.
 • De kosten van dit pakket bedragen € 25,-- per maand

Baanpermissiecurus

Deze cursus is het vervolg op de kennismakingscursus. In 12 lessen worden de golfregels en golftechnieken aangeleerd die nodig zijn om op een golfbaan te kunnen spelen. Na afronding van deze cursus en het behalen van het golfregelexamen wordt een baanpermissie verstrekt waarmee u op een 9 holes par 36 baan kunt spelen. Kosten voor 12 baanlessen van een uur en gebruik golfmaterialen € 149,- p.p. bij een groepsgrootte van 4 personen.

HCP 36 arrangement

Vervolgens bestaat de mogelijkheid om een opleiding te volgen die gericht is op het behalen van uw HCP 36 (stap 3). Het is een volledige opleiding, praktisch en tactisch tot het niveau van HCP 36.

De kosten bij 1 of 2 personen voor 10 lessen zijn € 500,- incl. btw en bij 3 of 4 personen zijn de kosten € 600,- incl. btw voor 10 lessen. Bent u met 3 of 4 personen dan krijgt u een les extra.

Privé- en groepslessen

Naast de lesarrangementen is het uiteraard ook mogelijk om losse lessen te boeken. U kunt uw les reserveren op de online lesagenda, www.landvanthorn.nl, de pro of via de receptie.

Golflessen van:                    1 uur                      ½ uur

1 persoon                             € 50,-                     € 25,-

2 personen                           € 54,-                     € 27,-

3 personen                           € 57,-

4 personen                           € 60,-

5 personen                           € 65,-

Driving range ballen kunt u verkrijgen uit de ballenautomaat d.m.v. muntinworp van € 0,50.

Voor meer informatie over lesarrangementen en groepskortingen kunt u contact opnemen met de receptie van Golfbaan Het Land van Thorn.

Lessen kunt u afspreken aan de pro (receptie) of zelf boeken via de online lesagenda. Afrekenen doet u bij uw professional. Bij verhindering gaarne 48 uur tevoren afmelden anders worden de lessen in rekening gebracht.

Status

 • Baan: open

 • Zomergreens

 • Qualifying: ja

 • Trolley's: toegestaan

 • Buggy's: toegestaan

Hunsel
13°C

Actueel

Coronaprotocollen juni 2020

Gaandeweg gaan wij gelukkig weer steeds meer terug naar de situatie zoals we gewend waren. Wij starten weer vanaf hole 1 en de starttijd is iedere 10 minuten. Informatie over de waarborging...


Coronaprotocollen 18 mei 2020

In het Corona Protocol van Land van Thorn staat de gedragscode beschreven die wij hanteren ter voorkoming van de verspreiding van het Corona virus. Het Protocol volgt nauwgezet de...


Meer nieuws

Agenda

08
jul

Best of 5 - jeugd

Jeugdcompetitie - beste uit 5...

10
jul

Mens/Womensday Q

Competitie Mens/Womensday....

Bekijk agenda
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.