Beginnen met golf

Kennismaken

Golf is een geweldige sport voor iedereen! De eerste stap om kennis te maken zet u zelf door u aan te melden voor de Kennismakingscursus. Daarna begeleiden wij u zover als u maar wilt. Uit ervaring weten wij dat beginnen in kleine groepen de beste en leukste manier is om de golfsport te leren kennen. Op basis hiervan is de Kennismakingscursus ontwikkeld. In een groep van 4 personen wordt in 4 lessen de basistechnieken van de golfsport behandeld. Tevens maakt u kennis met  onze accommodatie en mede-golfers. Zo krijgt u er waarschijnlijk een aantal vrienden voor het leven bij. De cursus kost € 50,- per persoon waarvoor u 4 lessen van 50 minuten krijgt en één maand lang gratis oefenen. Per cursus zullen maximaal 4 personen ingedeeld worden. U kunt zelf uw voorkeur aangeven op welke dagen u de golflessen wilt volgen.

Heeft u interesse in de Kennismakingscursus en/of wilt u meer informatie? Geef hier uw gegevens door, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.   

Het behalen van een golfhandicap

Bevalt het golfen u, dan kunt u na de Kennismakingscursus de Baanpermissie cursus volgen. De Baanpermissie cursus omvat 12 lessen (€ 149,-) waarna u baanpermissie kunt krijgen om op onze 9 holes baan te spelen. Na afloop van de cursus volgt het Regelexamen van de NGF. In dit examen worden de belangrijkste golfregels en de golfetiquette getoetst om er voor te zorgen dat u veilig en zonder hinder de baan op kunt.

Na het behalen van het Regelexamen mag u zonder begeleiding de golfbaan op. In het begin laten wij u op de rustigere tijdstippen spelen. Wanneer u de baan in een speeltempo van 2 uur kunt spelen, kan er op alle tijdstippen een starttijd worden geboekt. 

Overige cursussen

Afhankelijk van uw golfspel zijn er aanvullende themacursussen waarin in u de techniek kunt verfijnen en zo beter leert golfen. Alle cursussen worden gegeven op basis van 4 lessen voor 4 personen à  € 50,- per uur. Per cursus worden maximaal 4 personen ingedeeld.

Wanneer uw golfspel zover gevorderd is dat u de golfbaan op basis van handicap 54 kunt spelen, kunt u de officiële golfhandicap behalen. Golfhandicap 54 verkrijgt u wanneer u 9  holes hebt gespeeld met een resultaat van 18 stablefordpunten of meer. 

Golfschool

Binnen onze golfschool zijn er 2 golfleraren/golfprofessionals die de golflessen verzorgen. 

Mark Osinga (06 20 57 25 80) en Felix van den Heuvel (06 48 60 83 73) zijn officieel erkende PGA  A professionals met ruime ervaring.

U kunt bij hen terecht voor zowel individuele lessen als ook groepslessen. De groepslessen worden bij voorkeur in groepen van maximaal 4 personen gegeven. Op eigen verzoek kunnen dat meer personen zijn.   

Cursus aanbod

  • Kennismakingscursus: 4 lessen voor € 50,- p.p. op basis van 4 personen
  • Baanpermissie  cursus: 12 lessen voor € 149,- p.p. op basis van 4 personen
  • Bijspijker cursus - zelf te kiezen onderdelen - : 4 lessen voor € 50,-p.p. op basis van 4 personen
  • Privécursus: 1 persoon € 50,- bij twee of meer personen € 60,-

Golflessen boeken

Iedereen kan golfles boeken via de online lesagenda. Heeft u hierover vragen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen 0475 56 33 50.

Status

  • Baan: open

  • Greens: zomergreens

  • Qualifying: ja

  • Trolley's: toegestaan

  • Buggy's: toegestaan

Hunsel
1°C

Actueel

Zomerarrangement Limburg Golfland

Speelt u in de maanden juli en augustus 2018 op de hieronder vermelde, aan het arrangement...


Heren team wint toernooi en promoveert naar 3e klasse.

Evenals vorig jaar heeft ons herenteam dit jaar weer overtuigend gewonnen in de 27 holes NGF...


Meer nieuws

Agenda

23
nov

Mens/Womensday NQ

Mens/Womensday. Starttijden vanaf...

Bekijk agenda
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.