Maak kennis met de golfsport!

Golf is een geweldige sport voor iedereen! De eerste stap om kennis te maken is alleen de aanmelding.

Daarna begeleiden wij u zover u maar wilt. Uit ervaring weten wij dat beginnen in kleine groepen de beste en leukste manier is om de golfsport te leren kennen. Op basis van deze ervaring is de Kennismakingscursus ontwikkeld. In een groep van 4 personen worden in 4 lessen de belangrijkste basistechnieken van de golfsport aangeleerd. Tevens maakt u kennis met  onze accommodatie en mede-golfers. Samen beginnen in dezelfde situatie betekent vaak nieuwe golfvrienden voor lange tijd. 

De cursus kost € 50,- per persoon voor 4 lessen in een groep van 4 personen en één maand lang gratis oefenen. U kunt zelf uw voorkeur aangeven op welke dagen u de golflessen wilt volgen.  Wilt u met 3 personen de cursus volgen dan kan dat uiteraard ook.  De cursus bestaat dan uit 3 lessen.  Bent u alleen dan zullen wij een groep samenstellen.

Hebt u interesse vermeld dan  hier uw gegevens.   Wij nemen contact met u op voor de verdere gang van zaken.

 

Het behalen van handicap 54.

Bevalt het golfen u, dan kunt u na de Kennismakingscursus de Baanpermissie cursus volgen. De Baanpermissie cursus bestaat uit 12 lessen (€ 149,- per persoon in een groep van 4 personen) waarna u baanpermissie kunt krijgen om op onze 9 holes baan te spelen. Na afloop van de cursus volgt het NGF (Nederlandse Golf Federatie) Regelexamen.  In dit examen worden de belangrijkste golfregels en de golfetiquette getoetst om er voor te zorgen dat u veilig en zonder hinder de baan op kunt.   Geen zorgen;  na alle lessen en het doornemen van het lesboek slaagt iedereen.

Tijdens het traject van de golflessen staat een heel team van vrijwilligers klaar om u te begeleiden op onze 9 holes baan om de golfsport zo snel mogelijk eigen te maken.

 

Status

  • Baan: open

  • Zomergreens

  • Qualifying: ja

  • Trolley's: toegestaan

  • Buggy's: toegestaan

Hunsel
13°C

Actueel

Coronaprotocollen juni 2020

Gaandeweg gaan wij gelukkig weer steeds meer terug naar de situatie zoals we gewend waren. Wij starten weer vanaf hole 1 en de starttijd is iedere 10 minuten. Informatie over de waarborging...


Coronaprotocollen 18 mei 2020

In het Corona Protocol van Land van Thorn staat de gedragscode beschreven die wij hanteren ter voorkoming van de verspreiding van het Corona virus. Het Protocol volgt nauwgezet de...


Meer nieuws

Agenda

08
jul

Best of 5 - jeugd

Jeugdcompetitie - beste uit 5...

10
jul

Mens/Womensday Q

Competitie Mens/Womensday....

Bekijk agenda
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.